Hirdetés

Nem hoz csodát az Apex Legends meteorja

|

A Respawn előszeretettel rejt el utalásokat egy-egy eljövendő eseményre, de ezúttal kivételesen más idézi elő a sokak által egyértelmű utalásnak tekintett jelenséget.

Hirdetés

A battle royale játékok remek táptalajként szolgálnak ahhoz, hogy a fejlesztők apró célzásokkal kommunikáljanak a közösséggel, hiszen a hatalmas játéktérben könnyedén el lehet rejteni kisebb-nagyobb érdekességeket. Ennek következtében viszont sokszor ott is nyomokat találnak a rajongók, ahol nem kéne, a jelek szerint ezúttal is ez történt. 

Hirdetés

A meccsek résztvevői októberben lettek figyelmesek arra, hogy bizonyos időközönként egy meteor szeli át a játéktér egét, majd becsapódik a talajba. Sokan arra gondoltak, hogy ez egy utalás lehet a negyedik szezon tematikájára, esetleg egy új hős bevezetésére. Itt nézhetitek meg, hogy hogyan festett a jelenség:

Noha a fejlesztők nem válaszolták meg a kérdéseket, melyeket a becsapódó égitest felvetett, lelkes rajongók a játék fájljait áttúrva megtalálták a választ a jelenségre. Sajnos egyáltalán nem egy elrejtett utalásról van szó, mindössze egy bug okozza meteor felbukkanását. A rejtély feloldása Gibraltar ultijában keresendő, mely lebombázza a kiválasztott területet; ha azonban az érintett hős az ulti lehívása után halálát leli a csatamezőn, akkor az alapvetően függőlegesen becsapódó lövedék íve kicsit megdől, így alakul ki a meteorra hasonlító jelenség. Ha az új szezon nem is, de jó pár újdonság azért élesedik a mai napon a szervereken, tehát érdemes visszalátogatni a játékba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)