Hirdetés

Durva új szezon elé néz az Apex Legends

|

Nemsokára megérkeznek az újdonságok, ám előtte még meglepett minket egy friss trailerrel a Respawn.

Hirdetés

Küszöbön az Apex Legends következő szezonja, ami számos új tartalommal igyekszik felfrissíteni a még mindig elég nagy népszerűségnek örvendő battle royale alkotást. Végső kedvcsináló gyanánt hoztak nekünk egy vadonatúj videót a fejlesztők.

Hirdetés

A negyedik felvonás, vagyis az Assimilation gameplay trailere úgy indul, mintha egy reklám lenne a játékbeli Hammond Robotics számára, de aztán hamar megváltozik a hangulat, és kiderül, hogy közel sem olyan felhőtlen a helyzet, mint ahogy azt sugallta a videó eleje. A vállalat miatt komoly változásokon ment keresztül a World's Edge harctér, és ahogy azt láthatjátok, az új karakter, Revenant sem fog finomkodni harc közben és habozás nélkül átdöfi majd bármelyik ellenfelét.

Szerencsére már tényleg csak egy keveset kell várni az új szezonra, ami holnap, vagyis február 4-én indul el. Amennyiben felkészülten szeretnének fejest ugrani az újdonságokba, feltétlenül csekkoljátok le az alábbi videót!

Hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)