Hirdetés

Apex Legends - egyre csökken a népszerűsége a Twitchen

|

Folyamatosan, látványosan esik vissza a Respawn játékának nézettsége a platformon.

Hirdetés

Gyakorlatilag a semmiből jelent meg február elején az Apex Legends, ami rövid időn belül rengeteg játékost vonzott be, illetve a Twitchen is azonnal az egyik legnépszerűbb cím lett. Most viszont már közel sem ilyen fényes a helyzet, és ennek valószínűleg nem csak a kezdeti hype elmúlása az oka.

Hirdetés

A StreamElements jelentése csomó, a streaming világához kapcsolódó statisztikát tartalmaz. Ebből láthattuk, hogy egy ideje már folyamatosan csökken az Apex Legends nézettsége a Twitchen, így a Fortnite-nak ismét sikerült megelőznie a Respawn játékát. Az Epic Games battle royale-ja egyébként viszonylag stabilan tartja magát, és a jelek szerint nem igazán akad kihívója a műfajon belül.

Számos oka lehet annak, hogy az érdeklődés múlik. A fejlesztők sem kapkodják el az újdonságok bevezetését, valamint az első szezon sem olyan lett, mint amire számítottak a játékosok. A megjelenés utáni hype elcsendesedése pedig még rátesz egy lapáttal minderre, így nem is annyira meglepő, hogy sok videós inkább más játékot közvetít, vagy épp visszatér a Fortnite-hoz.

Egyébként az Apex Legends továbbra is a népszerűbb játékok közé tartozik a Twitchen, de azért mindenképp jelzésértékű lehet a fejlesztők számára a nézettség csökkenése. Szerintetek hogyan lehetne visszacsábítani a játékosokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)