Hirdetés

Apex Legends - Octane máris a második legnépszerűbb karakter

|

Megtudtunk ezt-azt a játék kilenc választható karakterének népszerűségéről.

Hirdetés

Néhány hete, az első szezon indulásakor vált elérhetővé Octane, az Apex Legends első, megjelenés után bekerülő karaktere.

Hirdetés

Az ugrándozós-rohangálós fickó a Play-Apex.net több mint 544500 meccs (ez a szám folyamatosan növekszik) alapján összeállított statisztikái szerint nem sokkal marad el a játék legnépszerűbb legendájától, Wraithtől, és 1,6%-kal beelőzi a harmadikat, Lifeline-t. A legkevesebbszer Gibraltart és Causticot választják, feltehetően azért, mert nagy termetükből adódóan egész könnyen észre lehet őket venni, illetve Mirage is ritkán bukkan fel a meccsekben - nála az ulitra panaszkodnak sokan. Wraith egyébként számos más területen is az első: az őt választó játékosok viszik be átlagban a legtöbb sebzést és szerzik a legtöbb ölést, továbbá egy wraithes csapat végez legnagyobb eséllyel a top 3-ban.

Ti kit szoktatok választani a leggyakrabban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)