Hirdetés

Apex Legends - egy cuki Overwatch easter egg is belefért

|

Nyilván nem hagyta ki a Respawn hogy legalább egy fejbiccentéssel elismerje a hasonlóságot Bastion és Pathfinder között.

Hirdetés

Az Apex Legends és az Overwatch osztozik néhány dizájnelemben, és ezt természetesen nem is tagadja le egyik fél sem. Ahogy utóbbiban, úgy a Respawn játékában is van egy aranyszívű robot harcos, Pathfinder viszont annyira nincs jóban a madarakkal, mint Bastion.

Hirdetés

Az Apex Legendsben rengeteg kozmetikai cuccal szabhatjuk testre a betöltőképernyőn, és a játék zászlóin látható profilkártyánkat. Az egyes opciók között vicces és laza animált képek is vannak, Pathfindernek pedig van egy nagyon érdekes kártyája egy cuki kismadárral.

Robothaverunk igyekszik azt a technikát használni, mint Bastion Ganymede-del. Kiteszi a karját és várja a szárnyas jószág érkezését, mígnem az berepül és szembetámadja Pathfindert.

via Gfycat

Valószínűleg nem segít a gyakorlatban a tény, hogy a varjú nem a roboté, hanem Bloodhounddé, utóbbi pedig nyilván nem arra tanította a madarat, hogy puszilkodjon mindenkivel.

A játék egyébként tele van kisebb-nagyobb easter eggekkel. Tegnap például valaki egy kutyát talált a gyakorlótér sziklái közé ékelődve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)