Hirdetés

Apex Legends - 100 ezer meccsből derült ki, hogy melyek a legnépszerűbb zónák

|

Ha a meccsek elején el akarod kerülni a darálót, akkor ugrás előtt nézz rá a legnépszerűbb pontokat jelölő térképre.

Hirdetés

Egy Apex Legends rajongó összerakott egy programot, ami több ezer mérkőzésről gyűjtött adatokat. A célja az volt, hogy kiderítse, a térkép mely részei a legnépszerűbbek a meccsek elején. A programmal készült hőtérkép adataihoz olyan népszerű streamerek is hozzájárultak, mint Shroud vagy Seagull.

Hirdetés

Az egyik legérdekesebb trend, hogy míg az alacsony és magas rangú játékosok általában csak néhány zónát részesítenek előnyben, addig a középmezőny meglehetősen változatos képet mutat. A ranggal nem rendelkező versenyzők többnyire a délen található területeket választják, míg a ranggal rendelkezőknél kicsit nagyobb a szórás.

Ezek az infók nem a leghasznosabb dolgok a világon, de legalább láthatjátok, hogy hova ugranak legtöbben és elkerülhetitek őket. Vagy ha éppen a bajt keresitek, akkor hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)