Hirdetés

Apex Legends - van egy kis gond Pathfinder hitboxával

|

Egy játékos videóban mutatta be a Pathfindernél talált hitbox anomáliát, a Respawn azonnal reagált a dologra.

Hirdetés

Egy FPS-nél a hitboxok pontossága elengedhetetlen fontosságú, hiszen ezek szabják meg, hogy mikor és hol kapunk találatot. Egy kompetitív játékban a pontatlan hitboxok a játékélmény tönkretételéhez vezethetnek, hiszen úgy találhatnak el minket, hogy elviekben ki sem látszunk egy fedezék mögül, vagy valaki nem kap sebzést, noha egyértelműen megcsiklandoztuk egy mordállyal.

Hirdetés

Az Apex Legendsben eddig nem érkezett panasz ilyen tekintetben, egészen a közelmúltig, amikor is a SookieSpy nevű YouTube-felhasználó feltöltött egy videót, amiben bemutatja, hogy a Pathfinder nevű karakter olyan helyeken is kap sebzést, ahol elvileg nem kéne.

A videó második felében tisztán látható, hogy a Pathfinder akkor is sebződik, ha például a lábai közé érkezik a találat, vagy közel lövünk a fejéhez. A probléma napvilágra kerülése után a játékosok a Redditen kezdték el boncolgatni a témát, de a fejlesztők gyorsan reagáltak, mondván hallják a panaszokat és jelenleg is vizsgálják, hogy mit lehetne tenni az ügyben.

Nektek feltűnt eddig ez a probléma Pathfinder esetében? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)