Hirdetés

Apex Legends - egy bug miatt összeomlik a PS4-es változat

|

A fejlesztők már dolgoznak a Lifeline-t érintő problémán, de egyelőre nem sikerült teljesen kiküszöbölni.

Hirdetés

Az éj leple alatt befutott egy Apex Legends frissítés PS4-re, ami az eredeti tervek szerint semmilyen hatással nem lett volna a játékmenetre, csak a PlayStation Plus előfizetőknek járó skinek kinézetén finomhangolt volna.

Hirdetés

Sajnos azonban valami félrement, és Lifeline egyik bannerje (Pick Me Up) helyett egy nem létező fájlt próbál meg elérni a játék. Éppen ezért ha megszereztük ezt a cuccot és rávisszük a kurzort a menüben, megnézzük valami más profilját, vagy szerepel az intróban, akkor összeomlik a játék.

Időközben érkezett egy ideiglenes javítás, ami letiltotta a bannert a játékban, de még így is előfordulhatnak fagyások. A játékosok elég zabosak, mert a Respawn egyáltalán nem tartja magát ahhoz az ígérethez, hogy transzparensen kommunikálja a frissítéseket, és egyébként is elmaradoztak a javítások mostanában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)