Hirdetés

Apex Legends - az első szezonban még nem lesznek kihívások

|

A fejlesztőknek jó oka volt rá, hogy nem vették át a Fortnite-ban kifejezetten népszerű rendszert.

Hirdetés

Ma este 6-kor hivatalosan is elrajtol az Apex Legends első, Wild Frontier névre keresztelt szezonja, ami nemcsak egy 100 szintes Battle Passt, hanem egy új játszható karaktert is hoz magával.

Hirdetés

A rengeteg kozmetikai cuccot egyszerű játékkal oldhatjuk fel, nem lesznek extra küldetések is kihívások. Hogy miért, azt a Respawn így magyarázta:

Ahogy észrevettétek, az első változat középpontjában még nem olyan összetett küldetések állnak, amikben dupla hátraszaltót kell ugrani a Watchtowerből és kiosztani két fejest Wingmannel még mielőtt leérkezne az ember. Bár úgy gondoljuk, hogy van ezekben potenciál és mindenképp eljátszunk a gondolattal a jövőben, azt akartuk, hogy a játékosaink egyelőre ismerkedjenek az alap mechanikákkal és tanulják meg rendesen a játékot.

Az új karakter, Octane bizony felforgatja majd egy kicsit a metát, úgyhogy nem is baj, hogy kapunk még egy kis időt gyakorolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)