Hirdetés

Apex Legends - kiszivárgott a második szezon trailere, teljesen megváltozik a pálya

|

Valaki megint idő előtt nyomta meg a gombot, oda a meglepetés.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban több furcsaság is megjelent az Apex Legends arénájában, kezdve a furcsa sárkányoktól egészen a tegnap felbukkanó laptopig. Most kiderült, milyen szerepet töltenek majd be ezek a folytatásban.

Hirdetés

A Respawn 2 előzetest is összedobott, az alábbi videóban mindkettőt megnézhetitek. Az első egy cinematic trailer, ami inkább a hangulatot hivatott átadni, a másikban pedig pontosan el is magyarázzák, milyen újításokra számíthatunk.

Both season 2 trailers in FULL HD Quality! from r/apexlegends

A King's Canyon tehát végérvényesen átalakul. A Fortnite-nak nagyon bejött, hogy egy éveken át tartó sztorival folyamatosan módosítgatják a pályát, valószínűleg a Respawnnak is hasonló tervei vannak. A második szezon július 2-án indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)