Hirdetés

Apex Legends - új csatatér jön a Season 3-ban?

|

A fejlesztők legfrissebb Twitter posztja egy kódolt üzenetet tartalmaz, ami arra utalhat, hogy elhagyjuk az Apex Games jelenlegi helyszínét.

Hirdetés

A Respawn kirakott egy fura üzenetet, amit elvileg Crypto küldött az édesanyjának. Elsőre úgy tűnik, mintha a hacker egy párkapcsolati tanácsot hálálna meg, de valójában az üzenet kódolt, és teljesen másról szól.

Hirdetés

A levél valódi tartalma arról mesél, amit az Apex Legends Season 2 trailerben láthattunk: szörnyek kezdték ellepni a King's Canyont, mert Crypto felrobbantotta a távoltartásukra épített tornyot. A karakter abban reménykedett, hogy ez megakadályozza az Apex Games folytatását, de ez nem jött össze, mivel a Syndicate átépítette a szigetet, és így folytathatták a vérgőzös mókát.

Az üzenetben Crypto arról is beszél meglóg a bolygóról, és New Dawn felé tart majd. Mindez pedig gond nélkül jelenthet azt, hogy a Season 3-ban (vagy valamikor a közeljövőben) kapni fogunk egy új csatateret. A kukázott Titanfall Online-hoz készült anno egy Dawn nevű pálya, ami egy sivatagos terep volt tele csatahajók romjaival és összetákolt épületekkel. Tökéletes helyszínnek hangzik ez egy battle royale arénához is.

A Season 3 október elsején indul, akkor minden ki fog derülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)