Hirdetés

Apex Legends - teljesen felszerelt próbapálya érkezik

|

A gyakorlásra kialakított lőtéren az összes karaktert, fegyvert, tárgyat és képességet kipróbálhatjuk, mielőtt élesben kéne bevessük őket.

Hirdetés

Amikor először próbáltam ki az Apex Legendset, akkor az első pár meccsen rettentő esetlennek éreztem magam, mivel fogalmam sem volt, hogy mely karakternek mik a képességei és mikor érdemes bevetni őket, nem tudtam hogyan viselkednek a fegyverek és melyik tárggyal milyen lehetőségeim vannak, ugyanis a rövid tutorial alatt egy karaktert próbálhattam ki és őt is csak épphogy megismerhettem. Valószínűleg ez a probléma nem csak engem érintett, ugyanis a Respawn elmondása szerint kifejezetten a játékosok kérésére készítettek egy pályát, ahol a játékban lévő összes elemmel megismerkedhetünk. 

Hirdetés

A fejlesztők útjára indítottak egy videósorozatot Apex Devsteam címmel, melynek minden epizódjában mesélnek egy kicsit, hogy hogyan készül a játék, milyen újdonságok várhatóak és néhány érdekességet is elárulnak. A megjelent első epizódban derült fény arra is, hogy hamarosan érkezik a tutorial pálya egy felturbózott változata, ahol mindent kipróbálhatunk.

A játékban megtalálható összes fegyver megtalálható lesz itt, a hozzájuk tartozó összes kiegészítővel. Ami ennél is fontosabb, hogy szabadon választhatunk a karakterek közül és bátran próbálgathatjuk az összes képességüket, hogy ne egy éles harc hevében hátráltassuk csapattársainkat a fogalmatlanságunkkal. Ebbe a módba is csatlakozhatunk csapatosan, tehát akár hárman is gyakorolhattok a rizikó mentes zónában az Apex Legends teljes garmadájával. Egyelőre csak annyit árultak el az alkotók, hogy hamarosan, még a Season 3-ban bekerül ez az újítás. Ha szeretnétek a teljes videót megnézni, akkor ezt itt tudjátok megtenni:

Arról is beszéltek, hogy holnap élesedik Fight or Fright halloweeni esemény, és talán ezzel az új hős, Revenant is bemutatkozik. Szerintetek is szükség volt egy pályára, ahol szabadon kipróbálhatjuk a játék funkcióit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)