Hirdetés

Az ötödik szezonra utaló jeleket találtak az Apex Legends játékosai

|

A nemrégiben kiszivárgott új hős kilétén kívül más érdekességekre is bukkantak az Apex Legends közösség lelkesen kutató tagjai.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a játék forráskódját vizsgáló játékosok rábukkantak az Apex Legends feltételezett következő hősére. A Loba nevű hölgy mellett viszont ezúttal olyan érdekességeket találtak, amelyek a játék ötödik szezonjának témájára utalhatnak. A játék Reddit-oldalán a Shrugtal nevű adatbányász talált egy kulcskártyát a Dome helyszínén, amely aktiválásával a Singh Labs tevékenységére való utalást fedezett fel. 

Hirdetés

A kártyán egyébként az ARES Division logója is megtalálható, amely a Titanfall világában az IMC egyik alvállalkozása, ami idegen technológiák felfedezésével és fejlesztésével foglalkozik. A játékos egy rövid videót is megosztott az easter eggről, ezt erre a linkre kattintva láthatjátok. A kulcsról külön készített is egy képet.

Shrugtal egyébként úgy véli, hogy az ötödik szezonra hamarosan több jel is utalni fog, az első kulcskártya után pedig szerinte néhány nap múlva újabb meglepetést tesznek a fejlesztők a játékba.

Szerintetek mi lesz az Apex Legends következő szezonjának központi témája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)