Hirdetés

Apex Legends - ajándék skinnel ünnepli a Respawn a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenését

|

Mindössze annyit kell tennünk, hogy belépünk a játékba, és máris egy új kinézettel dobhatjuk fel az egyik karaktert.

Hirdetés

Ahogy év elején az Apex Legends-szel, úgy most, az év végéhez közeledve ismét sikerült magára vonnia a játékipar figyelmét a Respawn Entertainmentnek, hiszen az utóbbi évek egyik legjobb Star Wars-kalandját hozták el nekünk. A srácok pedig készültek egy kis crossoverrel is, ha már így alakult.

Hirdetés

A stúdió az Apex Legends játékosait is bevonja a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenésének ünneplésébe, ugyanis december 3-tól kezdve egészen január 14-ig megszerezhető a BP-1 nevezetű skin Pathfinder számára. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a két időpont között valamikor belépünk a játékba, és máris miénk az ajándék. A kinézetet a Fallen Order kis droidjának, BD-1-nak a standard megjelenése inspirálta, szóval ha szeretitek a fehér és a piros színek kombinációját, akkor minden bizonnyal tetszeni fog a battle royale játék nagydumás robotjának új köntöse.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)