Hirdetés

Apex Legends - a steames verzióhoz nem kell majd Origin kliens

|

Az EA játékai szépen lassan visszaköltöznek a Steamre, népszerű multis üdvöskéjük ráadásul a keretrendszer tolakodása nélkül futtatható lesz.

Hirdetés

Tegnap jött az örömhír, miszerint az EA úgy döntött, hogy jobb neki a Steamen. A kiadó több játéka is fel fog bukkanni a Valve digitális üzletében, az Apex Legendsszel az élen. Utóbbival kapcsolatban voltak felmerülő aggodalmak, de azt a fejlesztők gyorsan elhessegették ezeket.

Hirdetés

A Ubisoftos játékok esetében ugyebár úgy működik jelenleg a dolog, hogy ha Steamen is indítod el a cuccot, a Uplay akkor is ott fog dolgozni a háttérben. Az Apex rajongók értelemszerűen attól tartottak, hogy az Apex esetében is ez lesz a helyzet, de a Respawn ezt nagyon gyorsan megcáfolta a feltételezést:

"Ez nem így fog működni. A játék egyenesen a Steamből fog indulni az Origin közbenjárása nélkül."

Nem kell aggódni tehát a felesleges kliens a kliensben paradoxon miatt. Az Apex Legends egyébként elérte a 70 milliós játékosszámot, aminek köszönhetően az EA és a Respawn még jobban ráerősítenek majd a fejlesztésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)