Hirdetés

Apex Legends - hivatalos, ma este streamben mutatják a Titanfall spin-offot

|

Titánok nélkül, de annál több izgalommal érkezik a battle royale móka.

Hirdetés

Az elmúlt napokban több helyről is szárnyra kapott a pletyka, miszerint a Respawn Entertainment a Jedi: Fallen Order mellett egy másik játékon is dolgozik.

Hirdetés

Vince Zampella, a stúdió feje most megerősítette, hogy valóban jön az Apex Legends, amit ma este fognak leleplezni. Várhatóan délután 5-kor kezdődik majd egy teaser stream, ami egészen este 9-ig tart, majd átadja a helyét a hivatalos bemutatónak. A streamet itt tudjátok követni.

Azt is megtudtuk, hogy a játék nem lesz azonnal játszható, csak holnap lövik fel a szervereket, úgyhogy nem érdemes beteget jelenteni, sokkal jobban járunk, ha ebéd után kicsit korábban lépünk le a munkából. Úgy lesz.

Nézzetek vissza este, beszámolunk majd a fejleményekről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)