Hirdetés

Apex Legends - tudtad, hogy a ládák az égbe repíthetnek?

|

Egy érdekes exploitra bukkantak a játékosok, amivel magasabbra és messzebbre lökhetik magukat, mint Octane kütyüjével.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy bekerült, a játék második legnépszerűbb karaktere lett Octane, aki segíthet társainak (és magának) kimenekülni szorult helyzetekből.

Hirdetés

A játékosok most egy nagyon érdekes módszert találtak, amit a Respawn várhatóan hamar megszüntet, de addig is el lehet vele szórakozni. Kiderült, hogy a nyitott ládák teteje eltárolja a rámért ütés energiáját, és kilövi azt a játékost, aki felmászik rá. A gyakorlatban ez valahogy így néz ki:

These supply bin launches are getting out of hand from r/apexlegends

Néhány láda a tengerbe lövi a játékosokat, mások magas helyekre, ahol nem csipog üzenet, hogy térjenek vissza a játéktérre. Jópofa, de mivel egy exploit, azt javasoljuk, ne használjátok rendszeresen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)