Hirdetés

Apex Legends - valaki egy évvel ezelőtt kiszivárogtatta a térképet, de senkit nem érdekelt

|

Egy évvel ezelőtt még senki nem hitte el, hogy tényleg battle royale játékot csinálnak a Titanfallból.

Hirdetés

Szivárogtatónak lenni nem könnyű. A fejlesztők gyűlölnek, a rajongók imádnak. Vagy ők is gyűlölnek, attól függően, hogy mit szivárogtatsz ki. 5 perc hírnévnek mindenki örül, de mivel ezek általában anonim módon történnek, még csak el se büszkélkedhet vele az ember a barátainak.

Hirdetés

És persze az is simán előfordulhat, hogy egyszerűen csak nem hisznek neked, vagy annyira érdektelennek nyilvánítják az infót, hogy válaszra se méltatnak. Kétségtelen, hogy egy évvel ezelőtt még kicsit máshogy nézett ki a játékipar, talán ez is volt az oka annak, hogy amikor valaki Redditen megosztotta "a pletykált Titanfall battle royale játék állítólagos térképét", az emberek rá se kattintottak.

Pedig ez bizony szinte egy az egyben az Apex Legends szigete. Néhány dolgot átneveztek ugyan, meg el is forgatták az egészet 90 fokkal, de még a hatalmas dínók is ott állnak a vízben. A képet posztoló fórumozó is felbukkant a poszt alatt, amiben valaki felhívta erre a figyelmet, és a rajongók most utólag próbálják meghálálni az egészet azzal, hogy elárasztják a srácot Reddit arannyal. Hiticonic egyébként admin az Apex Legends subredditen, de bármennyire is próbálják bizonygatni a többiek, saját bevallása szerint nem Respawn alkalmazott, vagyis nem arról van szó, hogy a csapat egy szándékos szivárogtatással próbálta volna generálni a hype-ot anno. És ha erről lenne szó, az elég gyengén sült el a jelek szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)