Hirdetés

Apex Legends - limitált időre ugyan, de végre kapunk szólómódot

|

Egy új eventnek köszönhetően hamarosan már nemcsak csapatban, hanem egyedül is leugorhatunk Kings Canyonba.

Hirdetés

Remek játékmenettel áldottak meg battle royale címüket a Respawn fejlesztői, azonban sokak számára óriási negatívumnak számít az, hogy kizárólag csapatostul pörgethetjük az Apex Legends meccseket, egyedül nem. Nemsokára viszont ez megváltozik, de csak egy rövid időre.

Hirdetés

Sok battle royale játékban alap a szólómód, és hamarosan az Apex Legends játékosai is megtapasztalhatják, milyen egyes egyedül szembeszállni a többiekkel. Érkezik ugyanis a The Iron Crown Collection Event, amelynek keretében bekerül egy Solos nevű játékmód, így teljesül a rajongók egy régi vágya, és mindenki egymagában, társak nélkül kalandozhat a pályán.

Az új játékmód augusztus 13-án kerül be, és egészen 27-ig lesz elérhető, tehát csak egy ideiglenes lehetőségről van szó. Azonban simán elképzelhető, hogy nagy sikere lesz, és a fejlesztők úgy döntenek, van helye neki a játékban a továbbiakban is.

Nektek hiányzik az állandó szólómód az Apex Legendsből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)