Hirdetés

Rövid ideig TPS nézetben is játszható az Apex Legends

|

A jelenleg futó Apex Legends esemény egyik friss játékmódja szó szerint más szemszögből mutatja be nekünk a battle royale harcokat.

Hirdetés

A héten startolt el az Apex Legendsben a Grand Soirée Arcade Event, melynek keretén belül új kozmetikai cuccokat zsebelhetnek be a játékosok, valamint egy csomó egyedi játékmódot próbálhatnak ki. Az egyik ilyen például külső nézetes lövöldét csinál a játékból, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ha fel akarjuk dobni kicsit az élményt.

Hirdetés

Az esemény ideje alatt kétnaponta más-más játékmód várja a rajongókat, jelenleg pedig a Third-Person Mode aktív, ami pontosan azt takarja, amit a neve is sugall. Ebben a módban ugyanis nem a megszokott FPS nézetben játszunk, hanem kívülről láthatjuk karakterünket, nagyjából úgy, mint az amúgy is TPS nézőpontot használó Fortnite-ban.

Ha valami újdonságra vágytok, mindenképp próbáljátok ki a limitált ideig elérhető mókát, hiszen nem minden nap láthatunk ilyesmit az Apex Legendsben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)