Hirdetés

Apex Legends - új esemény jön a közeljövőben

|

Az újdonságok között lesznek olyanok is, amiket már régóta kértek a játékosok.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy a fejlesztők vicces módszerrel veszik fel a harcot a csalók ellen, ugyanis összesorsolják őket más csalókkal. Most a játék jövőjével kapcsolatban érkeztek új információk. 

Hirdetés

Az EA vezetője, Andrew Wilson a befektetőknek nyilatkozva elmondta, hogy a Season 2 a várakozások felett teljesít, majd megerősítette, hogy a harmadik szezon még nagyobb lesz, valamint a tartalmak és frissítések terén ugyanazt a sebességet fogják tartani, mint eddig is. Mielőtt azonban még elrajtolna a Season 3 valamikor a Q2 során (a pénzügyi év második negyedévében), érkezik egy "nagy esemény", amely Wilson szerint új tartalmakat kínál majd és elhozza az egyik leginkább követelt funkciót. Erre a következő hetekben számíthatunk. 

A titánokra, a PvE módra és a solo módra egyaránt sokan vágynak, így bízunk benne, hogy az EA feje ezek egyikére gondolt. Ti mit szeretnétek látni a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)