Hirdetés

Apex Legends - hatalmas frissítés érkezett, rengeteg minden megváltozott

|

Megkaptuk végre a várva várt Gibraltar buffot, a Wingmant pedig nerfelték. Kérhetnénk ennél többet?

Hirdetés

Megérkezett az Apex Legends 1.1.1-es frissítése, ami nemcsak a játszható karakteren változtat egy kicsit, hanem számos fegyvert is átdolgoz.

Hirdetés

Gibraltar és Caustic továbbra is túl gyengék voltak, ezért most kaptak 10% beépített sebzés csökkentést, valamint Caustic csapdái és Gibraltar pajzsa is erősebb lett. A Respawn azt ígéri, hogy folyamatosan figyelgetik majd az eredményeket, és ha nem javul a karakterek teljesítménye, akkor még agresszívabban nyúlnak hozzájuk.

A mesterlövész puskákkal elég nehéz volt eltalálni a villámgyorsan ugrabugráló ellenfeleket, ezért buffolták a Scoutot, a Triple Take-et, és főleg a Longbowt, ami most már gyorsabban is lő. Emellett a Havoc kapott egy combosabb buffot, miközben a Spitfire ritkább lett, a Wingman tárába pedig már csak 4 töltény fér a korábbi 6 helyett.

További két elég fontos változtatásnak is szorítottak helyet. Az egyik, hogy végre átdolgozták az arany fegyvereket, így a Wingmanre Digital Threat, a Havocra Turbocharger került, illetve nemcsak ezen, hanem az arany R301-en is lecserélték a scope-ot 1x-2x változtatható holografikusra. Emellett 50%-kal gyorsabban repül a hajó, így a jövőben várhatóan nem fog mindenki azonnal kiugrani az elején, jobban szét fogunk szóródni a pályán.

Az újításokat megünneplendő egy mini eseménnyel is készült a Respawn: csütörtök estig az első Top 5 teljesítményünkért (amikor a csapatunk 5. vagy jobb helyezést ér el) egy teljes battle pass szintet kapunk. Ez a bónusz napi egyszer érhető el.

Ha kíváncsiak vagytok egy ennél részletesebb összegzésre, kattintsatok ide. Hogy tetszenek a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)