Hirdetés

Valentin-nap alkalmából visszatér a páros mód az Apex Legendsbe

|

Nemsokára kezdetét veszi a játék következő különleges eseménye, amelynek hála ismét lehetőségünk nyílik néhány szezonális jóság bezsákolására.

Hirdetés

Elrajtolt az Apex Legends negyedik szezonja, és a játékosok már javában próbálgatják az új karaktert, valamint ismerkednek az alaposan átalakult World's Edge pályával. Hamarosan pedig egy újabb adagnyi extra tartalommal fog bővülni a játék.

Hirdetés

A Respawn fejlesztői úgy döntöttek, a Valentin-napot is megünneplik a játékosokkal együtt, ezért létrehozták a Valentine's Day Rendezvous névre hallgató eventet. Ez a buli ugyan nem akkora volumenű, mint egy halloweeni vagy karácsonyi esemény, de azért tartogat meglepetéseket. Például ingyen megszerezhetjük a Valentines 2020 badge-et, ha belépünk a játékba.

Továbbá limitált időre elérhetővé válik a duómód, így ha nem akarunk egyedül vagy háromfős csapatban harcolni, akkor lehetőségünk lesz párban is leugrani a csatatérre. Sőt, még XP boost is jár, ha egy pajtásunkkal a csapatunkban játszunk. Az eseményhez kapcsolódó cuccokat is vásárolhatunk a játékbeli boltban, hiszen érkezik két új charm, a Love Struck és a Lovefinder, de visszatér tavalyról a Through the Heart skin is a DMR Longbow-hoz, illetve a Love of the Game nevű bannerkeret, amit Pathfinder használhat.

Az esemény február 12-től 19-ig tart, tehát lesz jó pár napunk arra, hogy kiélvezzük a páros meccseket. Az eredeti tervek szerint egyébként már tegnap elkezdődött volna a dolog, ám valami közbejött, ezért el lett napolva mára az indulás.

Nektek hogy tetszik a Valentine's Day Rendezvous?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)