Hirdetés

Apex Legends - nerfelték a Wingmant és a Peacekeepert

|

A Mozambique-ot pedig... hagyták olyan használhatatlannak, amilyen eddig volt.

Hirdetés

A Respawn nagyon élvezi, hogy mém lett a Mozambique-ból. Ha csak ez a fegyver lenne a pályán, és semmi más, a játékosok egy része valószínűleg inkább ököllel harcolna. Talán majd egy limitált módban.

Hirdetés

A csapat elmondása szerint a Mozambique, a P2020 és más, gyengébb fegyverek szándékosan gyatrák, hogy ezzel is ösztönözzék a játékosokat a jobb stukkerek hajszolására. Ellenben úgy találták, hogy a Wingman és a Peacekeeper egyaránt túl erősek voltak, így mostantól mindkettőből kevesebbet találunk elszórva. A Wingman Skullpiercer kiegészítője 2,5 helyett csak 2,25-szeresére növeli a fejlövések sebzését, illetve lassabban követhetik egymást a lövések, és rosszabb a pontosság csípőből tüzelésnél, míg a sörétes Shotgun Boltjain szintén úgy változtattak, hogy lassabban lehessen tüzelni a fegyverrel. Ezekkel szemben egyértelműen jó hír, hogy energy típusú fegyverekkel és lőszerrel is gyakrabban találkozhatunk.

Próbáljátok ki őket, aztán mondjátok el, mennyire érzitek a változást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)