Hirdetés

Nem áll jól az Apokalipszis most játék Kickstarter kampánya, saját oldalra viszik a fejlesztők

|

Nem úgy tűnik, mintha a tömeg megőrült volna a projekt ötletétől, de a srácok nem adják fel.

Hirdetés

Januárban kezdődött az Apocalypse Now Kickstarter kampány, melynek keretein belül az Apokalipszis most című film alapján készülő videojátékra lehet pénzt adni. A baj csak az, hogy valószínűleg a kampány sikertelenül fog záródni.

Jelenleg 9 nap van hátra, és eddig 172 924 dollárt sikerült összekalapozni a szükséges 900 000-ből. Bátran kijelenthetjük, hogy ez nem fog összejönni. Tudják ezt a fejlesztők is, ezért csináltak egy saját weboldalt a projekt támogatására.

A poén a sztoriban nem az, hogy most a saját oldalukon kérik a közösség támogatását, hanem hogy az eredeti 900 000-es igényüket jócskán megtolták. Ezúttal 5 900 000 dollárt szeretnének összehozni 459 nap alatt.

Bármennyire is jól hangzik, hogy "belsőnézetes, túlélő horror szerepjáték", valahogy nem az igazi. Mindenesetre aki támogatni akarná, az itt megteheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)