Hirdetés

Rise of the Triad - nemsokára érkezik a remake

|

Az 1994-es lövölde július végén tér vissza monitorunkra, újragondolt formában.

Hirdetés

A korábbi 3D Realms tagokból verbuválódott Apogee Software 1994. decemberében jelentette meg a Rise of the Triad című FPS-t, mely eredetileg a Wolfenstein 3D folytatása lett volna.

Egy kiadói döntés miatt végül nem az lett, de a játék így is megjelent, nemsokára pedig érkezik a Rise of the Triad remake, méghozzá előrendelői extrákkal együtt. Íme a kedvcsináló:

A Rise of the Triad megjelenés tehát július 31-én várható, kizárólag PC-re, letölthető formában. Az ára 15$ (~3380 Ft), illetve 14€ (~4115 Ft) körül mozog majd, az előrendelők pedig hozzájuthatnak az Apogee Throwback Packhez, melyben megtalálható a klasszikus Rise of the Triad: Dark War, az Extreme Rise of the Triad kiegészítő, a Blake Stone: Aliens of Gold és a Blake Stone: Planet Strike játékok. Várós.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)