Hirdetés

Apokalipszis Most a Pandemic utódjának gondozásában?

|

A Pandemic Studios néhány fejlesztője új csapatot alakított, nagyra törő tervekkel.

Hirdetés

A Mercenaries, és a Saboteur után lapátra tett Pandemic nem adja fel. Néhány új arccal kiegészíólve új stúdiót alapítottak Killspace néven, és rögtön két projekte is belefogtak. Az egyik egy új IP Xbox 360-ra, PS-ra, és iPhone-ra, a másik pedig egy licencelt IP.

Ez utóbbi jó eséllyel az 1979-es Apokalipszis Most alapján készülő játék lehet. A vietnami háborúban játszódó kalsszikus anno elég nagy elismerést kapott, annak ellenére, hogy a rengeteg gond miatt a "filmlészítés apokalipszise" címet is ráaggatták. Bejelentés egyelőre nincs, de a Killspace levédette a "ApocalypseNowGame.com", és a "WarIsNotAGame.com" címeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)