Hirdetés

Mostantól visszakérheted a pénzed az Apple-től

|

Ezzel néhány hónapon belül másodszor kell fogyasztóvédelmi okok miatt jelentősebb változtatást eszközölnie az Apple-nek az elektronikus áruházaiban.

Hirdetés

A mobilos piacok bizonyos szempontból még a mai napig a vadnyugatot idézik, pedig már jó néhány éve sokmilliós közönséget szolgálnak ki naponta. És bár a klónok kultúrája ellen úgy tűnik nincs nagyon ellenszer, más problémákat lassan kigyomlálnak a fogyasztóvédelmi szervezetek.

Ahogy nem is olyan régen EU-s, brit és amerikai hatóságok arra kötelezték az Apple-t, hogy írja át a megtévesztő "Ingyenes" feliratokat az App Store-ban, ezúttal is egy uniós előírás hozott változást az Apple online boltjaiba. Ugyanis az EU-ban minden internetes vásárlástól elállhatunk (bár a felhasználási feltételek szövegezésével ezt is ki lehet kerülni, ahogy pl. a Steam teszi).

Ezt ráadásul minden indok nélkül megtehetjük 14 napig, ezt kérték számon az Apple esetében is. Így az App Store-ból vásárolt alkalmazásokat, az iBookstore-ból beszerzett könyveket és az iTunes-ról letöltött zenéket illetően mostantól két két hétig meggondolhatjuk magunkat, és még a pénzünket is visszakapjuk.

Nektek volt már problémátok valamilyen online vásárolt tartalommal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)