Hirdetés

Április végén is remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

|

Többek között a Fable rajongók is örülhetnek majd az érkező játékoknak.

Hirdetés

A közelmúltban alaposan el voltunk látva Game Pass hírekkel, de ez egyáltalán nem meglepő, elvégre a Microsoft szolgáltatása nagyon hasít és egyre népszerűbb. Ma például elrajtolt az Xbox Cloud Gaming PC-s és iOS-es bétatesztje is, a közelmúltban pedig azt pletykálták, hogy egy újabb nagy cím fog csatlakozni a már így is félévnyi folyamatos játékidőt kitevő kínálathoz.

Hirdetés

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a Sony friss játéka már a megjelenése első napján elérhetővé vált az Xbox Game Pass felhozatalában, de nem az MLB The Show 21 az áprilisi újdonságok sztárja:

Április 20:

  • MLB The Show 21 (Cloud, Xbox)

Április 22:

  • Phogs! (PC)

Április 28: 

  • Second Extinction (Cloud, Xbox, PC)

Április 29: 

  • Destroy All Humans! (Cloud, Xbox, PC)

Április 30:

  • Fable III (Cloud)
  • Fable Anniversary (Cloud)

Az örömhöz társul némi szomorúság is, hiszen ezúttal is búcsút kell intenünk több címnek. Április 30-tól nem játszhatunk majd Game Pass előfizetéssel többé az Endless Legend (PC), a For the King (Cloud, Xbox, PC), a Fractured Minds (Cloud, Xbox), a Levelhead (Cloud, Xbox, PC), a Moving Out (Cloud, Xbox, PC) és a Thumper (PC) játékokkal. Ha még nem pótoltátok őket, de szeretnétek a szolgáltatás keretében ingyen, akkor itt az utolsó lehetőség, egyébként pedig akciósan csaphattok le rájuk, ha valamelyik hiányozna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)