Hirdetés

Áprilisban jöhet az AMD legerősebb Phenom II processzora

|

Friss pletykák érkeztek az amerikai cég legújabb négymagos központi egységéről.

Hirdetés

A Hardware-Infos weboldal újabb pletykája futótűzként terjed a hardverekkel foglalkozó portálokon, ugyanis a német bennfentesek szerint a szebb időket is megélt AMD legújabb csúcsprocesszora április 20-án landol a boltok polcain.

amd-phenom-ii-x4-955-tablazat.png


A Phenom II X4 955 számítási teljesítményben várhatóan nem fogja letaszítani a trónról az Intel szintén 45 nanométeres Core i7-es csúcsragadozóit, de ettől függetlenül mindenképp nevezhetjük szörnyetegnek.

Az alapfrekvenciája magonként 3,2 gigahertz (16×200 MHz), amely mellé - szintén - magonként 512 kilobájt L2 kötődik, a harmadlagos gyorsítár mérete 6 megabájt. Az AM3 tokozású csúcsprocesszort 125 wattos TDP-osztályba sorolta a gyártó, csakúgy mint a jelenlegi király Phenom II X4 940-et. Az áráról viszont egyelőre nincs információnk, a szükséges infóért viszont már csak 1 hónapot kell várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)