Hirdetés

Áprilisban végre már lesz egy-két érdekesebb játék

|

Az egy-kettőt még mindig majdhogynem szó szerint kell érteni, de így nagyjából optimális a játékfelhozatal.

Hirdetés

2021. áprilisi videojáték megjelenések 3. hét

MLB The Show 21 - április 20. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Az MLB The Show 21 főleg azért érdekes, mert ez lesz a széria első olyan játéka, ami Xbox konzolokra is megjelenik, és azokra is a Sony adja ki. Egyébként, ahogy arra a neve diszkréten utal, a Major League Baseball játékosaival üthetjük a labdát, és az új generációs változatban a pályákat is átalakíthatjuk valamelyest.

Hirdetés

MotoGP 21 - április 22. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Menetrend szerint jön a MotoGP sorozat új része is, ami persze megint egy kicsivel jobb lesz elődjénél, de óriási változásokra nem érdemes számítani. Hajthatjuk majd a MotoGP, a Moto2 és a Moto3 gépeit, több mint 20 pályán 120 motorost irányítva száguldozhatunk, alapíthatunk saját csapatot vagy csatlakozhatunk egy meglévőhöz, és mi válogathatjuk ki, kikkel szeretnénk együtt dolgozni. 

Judgment - április 23. - PlayStation 5, Xbox Series X|S, Stadia

PlayStation 4-en már 2019 nyarán bemutatkozott a Yakuza spin-offja, a Judgment, de most eljött az idő, hogy más platformokon is átélhessük a kalandot. A detektívként tevékenykedő ex-ügyvéd, Takayuki Yagami szerepében nyomozhatunk egy sorozatgyilkos után, aki kivájja áldozatai szemét, de azért mellékküldetéseket is teljesíthetünk, és minijátékokkal is kikapcsolódhatunk. PS4-en pozitív fogadtatása volt, a felfrissített kiadás pedig várhatóan még jobb lesz.

Nier Replicant ver 1.22474487139.. - április 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Nier: Automata sikerén felbuzdulva a Square Enix a játék korábban csak Japánban kiadott előzményét is elhozza nyugatra. A Replicant főszereplője egy fiatalember, akinek meg kell mentenie testvérét a haláltól, és ez természetesen nem lesz egyszerű feladat, hiszen a világ tele van iszonyattal. Társak, képességek, és fegyverek lesznek segítségére a kaland során.

További megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)