Hirdetés

Áprilisban végre már lesz egy-két érdekesebb játék

|

Az egy-kettőt még mindig majdhogynem szó szerint kell érteni, de így nagyjából optimális a játékfelhozatal.

Hirdetés

2021. áprilisi videojáték megjelenések 4. hét

Star Wars Pinball VR - április 29. - Steam VR, PlayStation VR

A Zen Studios készített már néhány VR-flippert, de nem terveznek leállni. A következő a Star Wars Pinball VR lesz, melyben összesen 8 pályát találhatunk, amiken úgy játszhatunk, mintha a flipperasztal előtt állnánk, részt vehetünk 360 fokos minijátékokban, és még környezetünket is testreszabhatjuk a megszerzett tárgyakkal.

Hirdetés

Total War: Rome Remastered - április 29. - PC, Mac, Linux

Már nemcsak új platformokra pakolja át, hanem fel is újítja a Feral Interactive a Total War sorozat legjobb játékait. Eddig csupán a Rome remasterét jelentették be, de nekünk egyelőre ez is elég. 4K-s látvánnyal, átdolgozott karaktermodellekkel, cross-platform multival, új tartalmakkal jön, és tartalmazni fogja mind a Barbarian Invasion, mind az Alexander kiegészítőket, 16, korábban nem választható frakció mellett.

Returnal - április 30. - PlayStation 5

A Destruction AllStars után az év második nagy PlayStation 5-exkluzívja a Returnal lesz, amit az a Housemarque készít, amely a PS4 startjánál a Resogunnal, az évek során pedig az Alienationnel és a Matterfallal szolgált számunkra. Új játékukkal szintet lépnek, a Returnal ugyanis egy TPS, amiben egy idegen bolygón időhurokba került űrpilótát irányítunk, aki minden elhalálozás után újraéled, és egyre többet tud meg az őt körülvevő világról - mégsem pontosan ugyanazt éli át. A fejlesztők a bullet hellek nagy tudói, itt is özönleni fognak a lövedékek, amiket kerülgetnünk kell, ha nem szeretnénk, hogy kalandunk túl gyorsan véget érjen.

New Pokémon Snap - április 30. - Switch

A Nintendo nagy tavaszi újdonsága az 1999-ben megjelent Pokémon Snap folytatása lesz. Ebben egész egyszerűen annyi a feladatunk, hogy járjuk a világot, és fényképeket készítünk a zsebszörnyekről, hogy segítsük Mirror professzor és asszisztensei munkáját. Több mint 200 lénnyel találkozhatunk, miközben kötött pályákon haladunk végig, és figyelnünk kell, hogy a lehető legjobb pillanatban kapjuk el a képeket, mert ez alapján járnak értékelések. Elkészült képeinket utána szerkeszthetjük is, majd eltehetjük albumunkba. Furán hangozhat, de 20 évvel ezelőtt bejött, hátha most is be fog.

Terminator: Resistance Enhanced - április 30. - PlayStation 5

A Teyon által fejlesztett, 2019-ben megjelent Terminator: Resistance nem lett valami jó, sőt a PS4-es változat kapta a legtöbb kritikát, a kiadó mégis úgy gondolta, mindenképp kell egy felújított kiadás PlayStation 5-re. Szebb látványra, 4K melletti 60 fps-re, gyorsabb betöltésre, és némi balanszolásra számíthatunk, de azért ne várjatok tőle túl sokat.

Century: Age of Ashes - április - PC

Jelenleg még nincs konkrét dátuma, de biztos, hogy áprilisban jelenik meg a Century: Age of Ashes, egy free-to-play multis játék, amiben sárkányháton lovagolva kell megküzdenünk más játékosokkal. Különböző kasztok és eltérő tudású lények közül válogathatunk majd, és mind a kasztok, mind a játékmódok számát fokozatosan bővíteni fogják.

A májusi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)