Hirdetés

Apró, de fontos változások érkeztek a Call of Duty: Warzone-ba

|

Aktiválódtak a titokzatos Warzone keypadek, ez nagyobb jelentőséggel bírhat, mint azt elsőre gondolhatnánk.

Hirdetés

A Call Of Duty: Warzone méretes Season 5 frissítését követően a ballte royale játék lelkes rajongói kaptak egy jóval kisebb, de könnyen lehet, hogy kulcsfontosságú update-et is, ami már egy ideje foglalkoztatja a mélyen tisztelt kollektívát. A szóban forgó patch immár minden platformon elérhető, szóval gyorsan fussunk át azon, hogy egészen pontosan mit is tartalmaz.

Hirdetés

Először is kivették a BR Buy Back Solo módból a Juggernaut ládákat és a Most Wanted szerződéseket. A ládák kapcsán pedig nem ez az egyetlen változtatás: a Juggernaut crate-ek mostantól fogva ritkábban bukkannak fel, és a bennük lapuló jóságokat is lentebb csavarták cseppet. Végezetül (most jön a lényeg) aktiválták a játékbéli keypadeket.

Egyelőre nem árultak el semmi konkrétumot az utóbbiak kapcsán, de azért sejteni lehet, mire is lesznek jók a Verdansk szerte elszúrt keypadek, elvégre korábban már rájöttek a játékosok, hogy a segítségükkel bunkerek elzárt területeire lehet bejutni.

Ezek a titkos helyszínek értékes zsákmányokat rejtenek, illetve akár a 2020-as, hivatalosan még be nem jelentett Call of Duty epizódra utaló nyomokat is találhatunk bennük.

Mivel az Activision nemrég nyomatékosította, hogy a Warzone a jövőben narratív feladatokat is ellát majd, és ezen keresztül is szeretnének kommunikálni a játékosbázissal, könnyen elképzelhető, hogy az emlegetett billentyűzetek segítségével még sok fontos titokra deríthetünk fényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)