Hirdetés

Aprópénzért beszerezhető a Blur

|

Ha szeretnél magadénak tudni egyedi megoldásokkal tarkított verseny címet, ne hagyd ki a Steam legújabb akcióját.

Hirdetés

RG kolléga mindent feltáró tesztje szerint a Blur valóságban létező autókat és aljas trükköket felvonultató futamain csak úgy győzhetsz, ha semmitől sem riadsz vissza.

Előbbi állításunk kipróbálásához azonban a játék megléte szükséges, melyet nagyban elősegít a Steam legfrissebb akciója: az eredeti árhoz képest egészen pontosan 75%-kal olcsóbban szerezhetitek be a Blur-t, ami barátok között is 5 eurót jelent.

A vásárlásra természetesen nem szeretnénk senkit rábeszélni, de RG mester véleménye a Bizarre Creations produktumáról talán segíthet némileg a döntésben:

"A Blur tehát kiválóan meg fog felelni mindenkinek, aki könnyedén meg tudja bocsátani a grafikai hiányosságokat, ugyanakkor szereti a pörgős játékmenetet és némi taktikusságot is igénylő power-up rendszert, valamint a 20 fős tülekedéseket. Ha a single nem is, de a multi még egyértelműen sokáig életben fogja tartani a játékot."

Az ajánlat erősen limitált idejű, érdemes mielőbb ellátogatni a hivatalos oldalra és megtekinteni az akciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)