Hirdetés

Aprópénzért lehet most Xbox-klasszikusokat venni, amik újabb gépeken is gond nélkül futnak

|

Red Dead Redemption 2010 forintért, GTA IV 2135-ért, vagy netán Saints Row: The Third 300-ért jöhet?

Hirdetés

Nem az Xbox Game Pass a Microsoft egyetlen fegyvere a konzolháborúban, nem elhanyagolható a visszafelé kompatibilitás széles körű támogatása sem. A játékosok imádnak nosztalgiázni, újraélni a régi élményeket, és előszeretettel kapnak elő egy-egy az eredeti Xboxra vagy Xbox 360-ra megjelent klasszikust a modern masinákon is, éppen ezért a vállalat gondoskodott róla, hogy temérdek cím fusson gond nélkül Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. 

Hirdetés

A kezdeményezés aztán az Xbox huszadik születésnapja alkalmával egy nagy búcsú (76 játék került be a kompatibilis játékok halmazába) kíséretében befejeződött, az indoklás szerint azért, mert elérték annak a határát, ami technikailag és jogilag lehetséges. Azonban így is olyan lenyűgöző kínálat jött össze, hogy a múltidézésre vágyók kedvükre válogathatnak, ezt pedig most minden eddiginél olcsóbban tehetik meg, hiszen a legújabb leárazásban több mint száz, az új konzolokkal is kompatibilis Xbox- és Xbox 360-játék kapható, némelyik már 150 Ft-ért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Visszafelé kompatibilis akció keretében akciós a Rockstar jó néhány klasszikusa, de a felhozatalban megtalálható a Battlefield 3 (1525 Ft), a Brothers in Arms: Hell's Highway (400 Ft), a Burnout Revenge (1500 Ft) vagy a Civilization-élményt jelentősen lerövidítő és leegyszerűsítő, mégis izgalmas Civilization Revolution (1525 Ft).

A kínálatban a fenti linkre kattintva vagy konzolról az Xbox Store-t megnyitva böngészhettek. Vannak olyan játékok is, amikből létezik már jobb verzió, de ha nem baj, hogy nem csillog minden és a framerate sem a lehető legmagasabb, ne tartson vissza titeket semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)