Hirdetés

Apukakorú deszkások zúznak majd a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-ben

|

A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 bejelentésekor örömujjongásban törtek ki a gördeszkázás szerelmesei, de jobb ha felkészülnek a rajongók arra is, hogy kedvenceik bizony megöregedtek, és erről a játék sem feledkezik el.

Hirdetés

Az első Tony Hawk's Pro Skater játék 1999-ben jelent meg, ekkor a széria arca, Tony Hawk még csak 31 esztendős volt. Nos, a világ egyik legjobb deszkása immár az 52. életévét tapossa, nyilván ez meg is látszik rajta. És bizony magában az új játékban is meg fog. 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 esetében a fejlesztők teljesen új arcszkenneket használnak, azaz az első két epizódban szereplő sztárokat újra lemodellezik, így 20 évvel idősebb arcok néznek majd vissza ránk az új verziókban. Nyilván lesz majd olyan, aki húzza száját emiatt, de szerintem ez tulajdonképpen egy zseniális megoldás, amivel egyúttal tisztelegnek is az alkotók olyan sportolók előtt, mint Tony Hawk, Andrew Reynolds, Geoff Rowley, Elissa Steamer, Chad Muska, vagy épp Steve Caballero, valamint fejet hajtanak az eltelt mintegy 20 esztendő előtt is. Mi sem maradtunk fiatalok, ők sem, ez így van rendjén. 

Ti mit gondoltok a dologról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)