Hirdetés

Letartóztattak egy youtubert, mert az egyik nézője bombáról szóló üzenetet küldött az élő adásba

|

A videós épp egy amerikai egyetem egyik termében tartózkodott, amikor "megviccelték".

Hirdetés

Mostanában egyre több streamernél van lehetőség arra, hogy a nézők egy csekély adomány fejében beküldhetnek egy szöveges üzenetet az élő adásba, amit aztán fel is olvas egy hang. Most is ez történt, csak épp mások is voltak a videós körül, akik értelemszerűen nem tudták, mi történik, és igencsak szerencsétlen helyzet kerekedett ebből az egészből.

Hirdetés

Egy Arab Andy névre hallgató youtuber épp a University of Washington egyik osztálytermében volt, amikor is egy nézője valószínűleg úgy döntött, megszívatja egy kicsit a videóst. Arab Andy kapott némi pénzt az illetőtől, és az adomány mellé gyorsan be is futott egy üzenet, amiben nagyjából az állt, hogy a C4 élesítve lett, és megkezdődött a visszaszámlálás. Ezt pedig fel is olvasta az a bizonyos hang, mire a videós körül lévők szinte azonnal menekülni kezdtek a teremből.

Nem sokkal később a kiérkező rendőrök letartóztatták a videóst, miközben még ment a stream, tehát a nézők élőben követhették az eseményeket, ráadásul voltak olyanok, akik a fentihez hasonló üzenetben kommentálták a helyzetet.

Az élő adásról felvétel is készült, ezt alább láthatjátok.

A hatóságok megállapították, hogy valóban csak egy szívatásról volt szó, viszont Arab Andy komoly pénzbüntetésre, vagy akár börtönre is számíthat, ha bűnösnek találják az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)