Hirdetés

Áradnak majd a Star Wars játékok

|

Az EA nagyon fellelkesült a Battlefront, a Jedi Fallen Order és a Galaxy of Heroes sikerén, úgyhogy innentől nincs megállás.

Hirdetés

Miután az Electronic Arts megkapta a Star Wars játékok készítésének jogát, óvatosan látott neki a feladatnak. A Star Wars: The Old Republic után négy évet kellett várni a Star Wars Battlefrontra, még kettőt ennek folytatására, és csak 2019-ben jelent meg a Star Wars Jedi: Fallen Order. 2015 óta fut nagy sikerrel a mobilos Galaxy of Heroes is, de ezen a téren sem sietett a terjeszkedéssel a kiadó.

Hirdetés

A Star Wars: Rise to Power nevű mobilos stratégiai játékot még tesztelik, viszont idén októberben jön a Star Wars: Squadrons, és innentől sűrűbben követhetik egymást a franchise-on alapuló alkotások. Andrew Wilson, az EA ügyvezetője lelkesen beszélt a Disney és a kiadó kapcsolatáról, elégedettek a játékok népszerűségével is, és örülnek, hogy változatos kínálattal állhatnak elő. Úgy érzi, a Squadrons is sikert fog aratni, de nem számítanak olyan mértékű népszerűségre, mint a korábbi játékok esetében - és ezzel nincs is baj.

Nyílt titok, hogy készül a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, viszont valószínűsíthető, hogy újabb Battlefront nem lesz. Mivel elég tartalmat pakoltak a második részbe, nem is fog igazán hiányozni. 

Ti milyen Star Wars játékokat látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)