Hirdetés

Kész van a Quantum Break, Sam Lake pezsgővel ünnepel

|

A Quantum Break aranylemeze hatalmas hír, és ezt Sam Lake stílusosan egy hatalmas üveg pezsgővel ünnepli meg. Egy hatalmassal.

Hirdetés

A Quantum Break, a Remedy Entertainment időmanipulálós akciójátéka arany lett még jóval az áprilisi megjelenés előtt. Sam Lake, a stúdió kreatív rendezője egy különleges videóban jelentette ezt be, amin szépen, kimérten ünnepel. Ahogy azt egy úrtól el is várjuk.

Lehet, hogy a hatalmas méretű pezsgőspalack jelképezi elvárásainkat (Mocsy csak elismerően csettint), vagy talán az elmorzsolt könnycseppeket rejti, melyeket a késések hírére ejtettünk. Vagy az is lehet, hogy a vezetőség azt mondta, hogy "rendben, ünnepelhettek, de maximum egy üveg pezsgővel". Bárhogy is, ez lett belőle.

A jövő tartalmi frissítéseinek minősége miatt aggódva reméljük, hogy Sam nem egyedül tervezi kiüríteni azt az üveget. A Quantum Break megjelenés április 5-én várható Xbox One-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)