Hirdetés

Aranyba öntött Theatre of War

|

A 1C és a Battlefront.com közösen jelentette be, hogy aranylemezre került a Theatre of War, ami újabb adag WWII-es harcokra ad majd lehetőséget.

Hirdetés

A Theatre of War prilis 19-én lesz elérhető a www.battlefront.com oldalon, ahol már fogadják az előrendeléseket, a dobozos változat csak kicsivel később lesz kapható a boltokban. A program vérbeli stratégiai játék lesz, amit az IL-2 Sturmovik és a Combat Mission fejlesztői készítettek el. A játékban 1939 és 1945 között irányíthatunk majd a több száz egységet 5 kampányon keresztül, ráadásul igen fejlett AI fog gondoskodni a kihívásról. A készítők a stratégiai műfaj mellett a Real Time Combat Simulator címet is ráragasztották a programra, így várhatóan nem csak egy szimpla RTS-el lesz dolgunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)