Hirdetés

Aranyeső a sárkányra...

|

Nincs olyan díj, amit ne zsebelne be a Skyrim tragikus hirtelenséggel. Kezd már az egész túl nyálas lenni, de a Bethesda játéka még most is keményen a díjnyertes kategóriában nyomul.

Hirdetés

Nyilván a VGA sikere volt a csúcs, de azóta is folyamatosan csak a Skyrim dicsőségét harsogja a világmindenség. Most éppen a Danish Game Awards Game of the Year díját érdemelte ki a Bethesda üdvöskéje, a 2011-es AIAS (Academy of Interactive Arts & Sciences) díjátadón pedig öt külön kategóriában is elismerést kapott.



Így lett a The Elder Scrolls V: Skyrim az év játéka, a legjobb történet, az év szerepjátéka/MMO játéka (ez kérem szépen milyen egy trehány, értelmetlen kategória?), a legjobb játékmenet, valamint a legjobb játék rendezés díjának büszke tulajdonosa. Persze abszolút meg is érdemli, vigyen csak haza sok csillogó medált, szobrot, vállveregetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)