Hirdetés

Aranylemezen a Borderlands 3

|

Több mint egy hónappal a tervezett megjelenés előtt elkészült a játék.

Hirdetés

Hivatalos Twitter oldalán jelentette be a Gearbox csapata, hogy aranylemezre került, azaz elkészült a Borderlands 3. Immár tehát semmi sem állhat a szeptember 13-i megjelenés útjába. 

Hirdetés

Persze a munka ilyekor még nyilván nem ért véget, hiszen általában az aranylemez elkészülte után a fejlesztőcsapat még javában heggeszi a day one patchet, hogy a boltok polcaira kerülő játék a lehető legtökéletesebb állapotban induljon el telepítés után. Mindenesetre azért így is szép teljesítmény, hogy ennyivel a megjelenés napja előtt már elkezdődhet a sokszorosítást. 

A Borderlands 3 tehát szeptember 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, illetve Google Stadiára. Ti kipróbáljátok majd? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)