Hirdetés

Aranylemezen a Dungeons

|

Bearanyozódott a Kalypso Media humoros fantasy menedzserjátéka, folyik a sokszorosítás, közel már a megjelenés.

Hirdetés

Én lennék az utolsó, aki eredeti jelzővel illetné a Realmforge Studios és a Kalypso Media közös játékát, ugyanakkor be kell látnom, hogy van létjogosultsága a piacon. Rétegjátéknak rétegjáték, tehát bizonyára nem fognak belőle milliókat eladni, de a Dungeons pont jó arra, hogy kitöltse azt az űrt, amit az ihletadó Dungeon Keeper sorozat és az Evil Genius hagyott maga után még évekkel ezelőtt.



A Dungeons szemérmetlenül másolja ugyan a Dungeon Keeper receptjét, de azért tesz hozzá némi saját fűszert is. Ezúttal a lényeg a hősök átverésén van. Olyan helyzeteket szimulálunk, amihez a harcosok, tolvajok, mágusok szoktak, szörnyeket és hamis kincseket áldozunk fel a kedvükért, s mikor már csak a barlang mennyezetét verdesi egójuk, akkor adunk nekik rendesen. Elverjük, elfogjuk, bezárjuk őket és az utolsó cseppig kiszipolyozzuk értékes lélekenergiájukat.



Megjelenés január 27-én, első körben német nyelvterületen (Németország, Ausztria, Sváj) sima és gyűjtői kiadásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)