Hirdetés

Aranylemezen a Fallout: New Vegas + gépigény

|

Végzett a Fallout: New Vegas munkálataival az Obsidian, kezdhetünk gyúrni a szerencsejátékra.

Hirdetés

A vegyes fogadtatásban részesített Alpha Protocol (Bár mi szerettük, nem mindenki értett velünk egyet.) után a Fallout: New Vegas lehet az a játék, amivel visszaszerezheti az Obsidian Entertainment a szerepjátékosok táborának bizalmát.



A minap aranylemezre került Fallout: New Vegas azért élvezi a veterán Fallout-rajongók megkülönböztetett figyelmét, mert olyan emberek dolgoznak rajta, akik annak idején a Fallout 2-t sikerre vitték. Nem véletlen, hogy rég nem látott szereplőkkel és frakciókkal találkozhatunk majd, miközben a bűn városában kalandozunk. Jómagam szívből remélem, hogy New Vegas a fertő legalább olyan romlott és mocskos megtestesülése lesz, mint New Reno volt annak idején.
A megjelenésig nincs már sok hátra, a tengerentúlon október 19., míg ideát, az Óvilágban október 22. a jeles dátum.



Minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7/Vista/XP
Processzor: Dual Core 2 GHz
Memória: 2 GB RAM
HDD: 10 GB szabad kapacitás
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce 6-os sorozat, vagy ATI 1300 XT sorozat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)