Hirdetés

Aranylemezen a Forza Motorsport 3

|

Mostanában ha autós játékról van szó, minden a Need for Speed: Shift körül mozog. Vagy mégsem?

Hirdetés

Lássuk csak, mit is ír a sajtóközlemény:

A Turn10 és a Microsoft bejelentése szerint, aranylemezre került az idei év legjobb autósjátékának ígérkező Xbox 360 exkluzív játék a ” Forza Motorsport 3”. A kiadás előtti utolsó mérföldkövet elhagyva, már semmi nem állhat a „Forza3” útjába, így a játék 2009 október 23-án (mivel ez Nemzeti Ünnep, így lesznek boltok, ahol csak 24-én) megtalálható lesz a hazai üzletek polcain is.



A játék demója 2009 szeptember 24-től letölthető lesz az Xbox LIVE Marketplace-ről. A demóban kipróbálható lesz a „Camino Viejo” nevű versenypálya, valamint az alábbi modellek:

Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR on Camino Viejo Full Circuit
Audi R8 V10 5.2 FSI quattro
Ferrari California
Mitsubishi Evo X
Mini Cooper JCW

A demót letöltő játékosoknak lehetőségük lesz kipróbálni az újdonságként megtalálható belső nézetet (cockpit view), de ezenfelül megtapasztalhatják a teljes törésmodellt csakúgy, mint a nagyobb ütközéseket követő borulásokat is. A kevésbé tapasztalt pilóták számára nagy segítséget nyújtó újdonság a „rewind” opció, lehetőséget nyújt, hogy menetközben korrigálhassák a száguldás közben elkövetett hibáikat, hiszen tetszőleges ideig visszatekerhetik a versenyt.

Magyarországon a „Forza Motorsport 3” normál és Limited Collector’s Edition kiadásban is megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)