Hirdetés

Aranylemezen a Gears of War: Judgment

|

Lehet készíteni a morcos arcot, hamarosan háborúba megyünk újfent.

Hirdetés

A Gears of War az évek során az Xbox 360 egyik húzócíme lett, nem érdemtelenül. Marcus Fenix ugyan nem a tipikus szőke herceg fehér lovon, de a világot csak megmenti. Teszi mindezt egy igen sötét világban, miközben társai hullanak körülötte. Az Epic jómunkásemberei nem egy rózsaszín világba hívtak minket kalandozni ám talán éppen ezért indultunk olyan lelkesen újra harcba minden részben. A Gears of War: Judgment a készítők elmondása szerint egy kicsit lazább lesz, és erről hamarosan meg is győződhetünk, ugyanis a játék aranylemezre került.

A Gears of War: Judgment főhőse immár nem Marcus, hanem mindenki kedvence, Baird. Ő legalább szőke. Társak természetesen most is lesznek, és a világ sem hever egyelőre romokban, ennek köszönhető a kissé oldottabb hangulat. Aztán persze elszabadul a pokol, a végeredményt pedig ismerjük, de ismerve az Epic profizmusát, tuti meglepnek minket ezzel-azzal. A Gears of War: Judgment március 19-én landol a boltok polcain.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)