Hirdetés

Aranylemezen a Hearts of Iron 3

|

A Paradox Interactive örömmel kürtölte világgá, hogy aranylemezre került a Hearts of Iron sorozat harmadik felvonása.

Hirdetés

A svéd Paradox Interactive saját fejlesztésű játékai (Hearts of Iron, Europa Universalis) a hardcore stratégák között örvendenek igazán nagy népszerűségnek.



A játékosok azon rétegéről beszélünk, akik ezerszer jobban élvezik a különféle (lehetőség szerint autentikus) statisztikai táblázatok böngészését, akik elméjükben játszák le előre egy-egy összecsapás összes lehetséges variációját, akik csak legyintenek a legújabb grafikus motorok szemkápráztató, és szerintük csak az üres héj elfedésére alkalmas csomagolása láttán.



Az augusztus 7-re tervezett megjelenési dátummal rendelkező Hearts of Iron 3 sem változtatott a jól bevált recepten. 1936 és 1948 között vívhatjuk meg benne a saját második világháborúnkat, s ha úgy tetszik, akár át is írhatjuk az egész történelmet. A most már 3D-ben pompázó térképet úgy tervezték meg, hogy már első ránézésre emlékeztessen a második világháború alatt használatos katonai térképekre. A meghódítható területek számát 2600-ról 10 000-re emelték. Az ígéretek szerint az M.I. jóval okosabb lett, és nagyobb kihívást jelent, a csapatok összeállítása pedig teljes egészében a játékoson múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)