Hirdetés

Aranylemezen a Risen

|

Elkészült a Piranha Bytes legújabb játéka, a Risen.

Hirdetés

A Deep Silver örömmel jelenti, hogy aranylemezre került a Piranha Bytes új játéka, a Risen. A sokszorosítás gőzerővel folyik, és a Risen hamarosan a boltok polcaira érkezik.

A Gothic sorozattal elhíresült Piranha Bytes új játéka nagyon hasonló az eddigi alkotásokhoz. A Risen során is frakciókhoz csatlakozhatunk, döntéseink meghatározzák a történet alakulását, és sajnos akadnak bugok is. A grafika ugyan szép, de a karakterek mozgása a szokásos, kissé darabos. Legalább a főhős pofázmányát átszabták, mivel az nagyon nem tetszett a rajongóknak. A Risen október 2-án érkezik PC-re, amit jövő év elején követ az Xbox 360 verzió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)