Hirdetés

Aranylemezen a Saboteur

|

Elkészült a felszámolásra ítélt Pandemic Studios utolsó alkotása.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az EA meg kívánja őrizni a Pandemic márkanevet, valamint tovább szeretné fejni a stúdió által létrehozott, és nem másik kiadó által birtokolt franchise-okat, egyfajta búcsúra számíthatunk a Saboteur képében.



Előttetek is ismert tény, hogy a szebb napokat is látott vállalatóriásnál végrehajtott bezárási és leépítési hullám egyik áldozata a Pandemic Studios, amely jelen formájában utoljára rukkol elő játékkal. Nos, az előzetes információkat olvasva, valamint a finoman adagolt videókat megtekintve úgy vélem, a második világháborús Párizsának felszabadítását célul tűző sandbox játék hangulatával biztosan nem lesz gond. Az pedig mindenféleképpen sajátos ízt kölcsönöz a játéknak, hogy az erős náci megszállás alatt álló kerületek szinte teljesen fekete-fehérben tündökölnek, s csak akkor kelnek életre a színek, ha megtörjük a Harmadik Birodalom pribékjeinek szorítását, s biztosítjuk az ellenállás fölényét. Képes lehet egyetlen ember felrázni a tétlenségből a francia fővárost?



December 4-én kiderül, ugyanis akkor mutatkozik be az aranylemezre került Saboteur Európában PC, PS3 és X360 platformokon. Amerikai játékostársaink csak négy nappal később látogathatnak el Párizsba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)