Hirdetés

Aranylemezen a Stalker: Call of Pripyat

|

A GSC Game World elkészült Stalker szériája legújabb felvonásával, az öröm azonban még korai.

Hirdetés

Ukrajna nemzeti büszkesége, a GSC Game World a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, valamint a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky után befejezte a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat munkálatait is.



A gond csak az, hogy most még csak az ukrán, valamint orosz nyelvterületre szánt verzióról beszélünk, ami október 2-án lát majd napvilágot. A nemzetközi terjesztés jogát elnyerő német kiadó, a bitComposer Games oldalán ugyanis 2010 első negyedéve szerepel, ami a cég belső időszámításától függően október-december, rosszabb esetben pedig január-március időszaka lehet. Ha már mindenképpen csúszik a nemzetközi premier, akkor remélhetőleg egy javított, hibáktól kevésbé hemzsegő verziót kapunk majd kézhez.



A kiváló első rész, valamint a vegyes fogadtatásban részesült előzmény után óvatos kíváncsisággal érdemes közelíteni a DirectX 11 támogatást élvező folytatáshoz. A S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat a Shadow of Chernobyl eseményei után veszi fel a történet fonalát. A játékos egy ukrán titkosszolga bőrébe bújva igyekszik fényt deríteni egy nagyszabású hadművelet befuccsolásának okaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)